روابط مابين عموزاده ها و دايي زاده ها مي توانند کاملا صميمي و عميق باشند. شايد شما خيلي به هم نزديک باشيد، ولي به دليل فاصله فيزيکي موجود، سوء تفاهمات موجود يا حتي به دليل مشکلات موجود در داخل خانواده، به صورت مجزا زندگي کنيد.


صرف نظر از شرايطي که در خانواده تان وجود دارد، شما مي توانيد يک سري کارهايي انجام بدهيد که در نتيجه آن عمو زاده ها و دايي زاده هايتان شما را دوست داشته باشند و روابط موجود براي هر دو شما معني دار و مهم شوند.
بخش يک از سه:
به دست آوردن اعتماد عمو زاده ها و دايي زاده ها


1? با آنها ارتباط برقرار کنيد.


ايجاد ارتباط مجدد با عمو زاده ها و دايي زاده ها باعث خواهد شد که شما اعتماد آنها را به خودتان جلب کنيد و باعث شويد که آنها دوستتان داشته باشند. سعي کنيد که اولين پيام هاي فرستاده شده توسط شما يک سري پيام هاي ساده اي باشند تا عمو زاده ها و دايي زاده هايتان دچار سردرگمي نشوند.


روش هاي مختلفي براي ارتباط برقرار کردن با عمو زاده ها و دايي زاده ها وجود دارند که شامل نامه، ايميل يا تماس تلفني هستند.


همچنين رسانه هاي اجتماعي هم يکي ديگر از گزينه هاي موجود در دسترس مي باشد: شما مي توانيد در فيس بوک با عمو زاده ها يا دايي زاده هايتان دوست شويد و آنها را در اينستاگرام دنبال کنيد. حتي همين کارهاي کوچک مي توانند باعث شوند که در آينده ارتباط شما با آنها بيشتر شود.


سعي کنيد که با يک پيام ساده شروع کنيد، همانند “ما قبلا خيلي صميمي بوديم و الان دلتنگ شما هستم.


در صورتي که شما هم تمايلي به داشتن ارتباط بيشتر داشته باشيد، فوق العاده خواهد بود.” اين نوع پيام باعث خواهد شد که آنها متوجه احساسات شما شوند و همچنين مسوليت برقراري ارتباطات آينده به آنها محول شود.


هيچ مورد از مشکلات قبلي يا مشکلات خانوادگي را بيان نکنيد. شما در آينده، زمان و فرصت مناسبي براي مطرح کردن اين موارد خواهيد داشت و هر دو شما تشخيص خواهيد داد که چه زماني براي صحبت کردن در رابطه با اين موارد يک زمان مناسبي مي باشد.


هيچ وقت عمو زاده ها و دايي زاده هاي خودتان را تحقير يا سرزنش نکنيد. در صورتي که نمي توانيد در مورد يک موضوع خوبي صحبت کنيد، شايد بهتر باشد تا زماني منتظر بمانيد که بتوانيد يک برخورد مثبت و احترام آميزي نسبت به طرف مقابلتان داشته باشيد.


در صورتي که هيچ نوع اطلاعاتي از عمو زاده يا دايي زاده تان نداشته باشيد، اطلاعات مورد نيازتان را از اعضاي خانواده تان بگيريد يا براي پيدا کردن ايميل يا آدرس تلفن عمو زاده يا دايي زاده خودتان، از يک ماشين جستجو، همانند گوگل، استفاده کنيد.
2? يک ارتباط برقرار کننده خوبي باشيد.


تبديل شدن به يک ارتباط برقرار کننده خوب داراي دو جنبه مي باشد: صحبت کردن و گوش دادن.


با عمو زاده يا دايي زاده خودتان صحبت کنيد و به حرف هاي وي گوي دهيد. اين کار به آنها نشان خواهد داد که شما در مورد ارتباط برقرار کردن و داشتن رابطه با آنها جدي هستيد.


در ارتباطات خودتان ثابت قدم باشيد. بعد از صورت گرفتن يک ارتباط مابين شما و عمو زاده يا دايي زاده تان، بايد در ارتباطات خودتان ثابت قدم بمانيد.


منظور من اين نيست که شما بايد بلافاصله به پيام ها و تماس هاي وي پاسخ دهيد، ولي داشتن يک ارتباط منظم باعث خواهد شد که يک اعتمادي مابين شما صورت بگيرد.


يکي از مهمترين عوامل در به دست آوردن اعتماد عمو زاده يا دايي زاده، عبارت از گوش دادن به آنها مي باشد. به آنها نشان بدهيد که علايق و مشکلات آنها براي شما اهميت دارند.


براي مثال، در صورتي که آنها در مدرسه يا با دوستان خودشان مشکل داشته باشند، در مورد احساساتشان با آنها صحبت کنيد و به آنها کمک کنيد که يک راه حل مناسبي براي اين مشکل پيدا کنند.


همچنين به اشتراک گذاري رازهايتان با عمو زاده يا دايي زاده به شما کمک خواهد کرد تا اعتماد وي را به دست بياوريد. فقط به آنها بگوييد که رازهاي شما را به يک فرد ديگري نگويند، چرا که اين کار مي تواند منجر به ايجاد اختلافاتي شود.
3? مودب و منعطف باشيد.


اجازه بدهيد که عمو زاده يا دايي زاده تان در حين صحبت کردن با شما يا قرار گرفتن در کنار شما، احساس راحتي داشته باشد.


احترام گذاشتن به آنها و منعطف بودن در رفتار خودتان به شما کمک خواهد کرد تا اعتمادشان را به دست بياوريد و باعث شويد که شما را بيشتر دوست داشته باشند.


ممکن است که در ارزش ها و عقايد موجود يک سري تفاوت هايي مابين شما و عمو زاده يا دايي زاده تان وجود داشته باشد.


اين تفاوت ها را شناسايي کنيد و به آنها احترام بگذاريد تا نشان بدهيد که در مورد برقراري ارتباط با آنها جدي هستيد.


مودب و احترام آميز بودن شامل توهين نکردن به عمو زاده يا دايي زاده و ساير اعضاي خانواده مي باشد. همچنين سرزنش کردن آنها يا دروغ گفتن در مورد آنها يا فاش کردن رازهاي آنها نشان دهنده بي احترامي شما خواهد بود.
4? در جمع هاي غير خانوادگي با هم ملاقات داشته باشيد.


بعد از آنکه شانس برقراري ارتباط با عمو زاده يا دايي زاده تان را به دست آورده باشيد، به آنها پيشنهاد بدهيد که يک سري ملاقات هاي شخصي با هم داشته باشيد.


اين ملاقات ها را در جمع هاي خانوادگي انجام ندهيد، چرا که مي تواند استرس زا باشد و مشکلات موجود را وخيم تر کند.


سعي کنيد که اولين ملاقات هاي شما کاملا ساده باشند.


سعي کنيد که براي قهوه خوردن، نارهار خوردن، فيلم ديدن يا تماشاي يک رويداد ورزشي با هم ملاقات داشته باشيد. بعد از آنکه چند ملاقات کوتاه مدت با هم داشته باشيد، مي توانيد ملاقات هاي طولاني تري داشته باشيد.
نويسنده : همسرانه


مشخصات

  • جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : زاده ,دايي ,داشته ,کنيد ,ارتباط ,باشيد ,دايي زاده ,داشته باشيد ,ارتباط برقرار ,زاده هايتان ,باعث خواهد ,ملاقات داشته باشيد ,ارتباط برقرار کننده ,دوست داشته باشند
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

خرید بیت کوین win0hamid منهول پلی اتیلن اجرای سقف شیبدار Rudy سختی گیر رزینی ساخت اپلیکیشن حرفه ای توفایل از دهان دررفته‌های یک دخترک وَقتی به متنِ او هُبوط میکنی